Закажите тренинг онлайн

Пожалуйста, укажите действительные данные, чтобы мы могли с Вами связатся

(*)

(technology_success@ukr.net)

(+38 044 000 00 00)

(28.04.2013)

(укажите все ваши пожелания)

Или свяжитесь с нами любым удобным для Вас способом:
(056) 791 15 11; (063) 042 79 28; (096) 541 40 18
technology_success@ukr.net

Тренинг:
×

Кафе и рестораны Украины - "Третье место"

Все кафе и рестораны Киева, Днепропетровска, Винницы, Харькова и других городов Украины. Заказ столиков онлайн. Лучший сервис по резервированию столов. Закажите столик прямо сейчас!

Кафе Днепропетровска здесь
×

Наши статьи"Технология Успеха" - для тех, кто стремится к саморазвитию!

Можливості віртуального навчання

Можливості віртуального навчання



Кожен день доля кидає нам виклик, змушуючи вирішувати все нові й нові завдання. Вгамувати спрагу знань, забезпечити інформаційний обмін між людьми допомагають сучасні технології, що відкривають нам доступ до невичерпних джерел інформації. Процес отримання освіти стає все більш доступним для кожного жителя планети. І можливості зробити це продовжують розширюватися. І саме викладачі можуть прокласти дорогу пізнання для кожного, хто хоче вчитися і максимально розширити свій потенціал.

Ситуація з Covid-19 підготувала ґрунт для віртуального навчання та прискорила оволодіння новими онлайн-інструментами. Сьогодні відбувається своєрідний вибух у навчанні – з’являється безліч курсів та онлайн-можливостей. Але не всі в суспільстві ще готові до таких кардинальних викликів, не всі викладачі готові відмовитися від традиційного навчання у класі, і тут причина не тільки у технічних навичках та знаннях. Відсутність досвіду, невміння побачити та оцінити нові реалії і перспективи, страх перед невідомим заважає як викладачам, так і студентам, позбавитися упередження щодо ефективності онлайн навчання.

Наведемо декілька аргументів за / проти віртуального навчання

1. Онлайн-навчання не є ефективним, його не можна порівняти з «живим» спілкуванням.

Ви будете здивовані, наскільки навчання у віртуальному класі наближене до «живого». Студенти можуть звертатися до вчителя за допомогою, порадами, ставити запитання. В онлайн-класі є аналоги багатьох атрибутів реального класу: інтерактивна дошка, можливість презентацій у PowerPoint, роботи у групах. Крім того, є унікальні можливості робити опитування чи вести переписку у чаті, що позитивно впливає на процес навчання та динаміку у групі.

2. Онлайн-навчання для мене не спрацює, мені не цікаво.

Навчання у віртуальному класі також може бути захоплюючим та цікавим. Так, наприклад, на платформі Miro можна створювати нескінченні онлайн-дошки для командної роботи в реальному часі, візуально відображати складний контент і проводити інтерактивні уроки. Все як у звичайній аудиторії або офісі, але з доступом з будь-якої точки світу. Можливості цієї платформи допомагають просто і ефективно залучати до заходу всіх учасників та учасниць. Ви можете не тільки працювати з красивими та інноваційними інструментами, використовуючи їх для навчання, але й відстежувати свій власний прогрес. Така робота надає задоволення від процесу навчання, відкриває приховані власні ресурси для творчості. Ви ніколи не знаєте, що буде для вас корисним, якщо не спробуєте. Щоб чогось навчитися, треба спробувати, зробити певні кроки. Але щоб отримати реальний результат від навчання (певного курсу), важливо навчитися ставити цілі, чого ви хочете досягти в результаті такого навчання, розуміти критерії оцінювання, як ви будете вимірювати своє просування та власний розвиток.

Бути сучасним, рухатися разом з часом у обраному для себе темпі і ритмі можливо як раз при використані онлайн-навчання. Світ вже ніколи не буде таким, як раніше, тому варто ретельніше придивитися до нових можливостей та використовувати їх максимально.



Оставляйте комментари, пожелания, делитесь с друзьями...


  • Отзывы
  • Вконтакте
  • Facebook

Пожалуйста, заполняйте все поля, отмеченные *. Просим не оставлять комментарии, которые не относятся к текущему разделу, либо деятельности компании в целом. К публикации не допускаются отзывы оскарбляющие других пользователей, реклама, спам. Уважайте свое и наше время...


Copyright 2013 | Технологія Успіху | всі права захищені

Качественное изготовление печатей, штампов, факсимиле в Киеве и Украине. Сервис "онлайн" приемов заказов на печатно-штемпельную продукцию - https://pechatiua.com/ срочное изготовление печатей